Onze diensten

Wij bieden een breed pakket aan fotodiensten & producten. Heb je iets op het gebied van fotografie wat hier niet tussenstaat, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken of we je alsnog kunnen helpen. 

Pasfoto Manné Fotografie

Pasfoto’s

Bij ons kunt u terecht voor het laten maken van pasfoto’s voor officiële documenten. Rijbewijs, paspoort, ID-kaart, buitenlandse visums en vereniging passen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken bij ons.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf, het is voor u dan ook mogelijk, om via ons uw rijbewijs aan te vragen.

Foto laseren leisteen manne fotografie

Foto laseren

Heeft u een mooie foto en wilt u er iets anders mee dan afdrukken op fotopapier. Laat deze foto dan laseren op hout, leisteen, plexiglas of leer.

Het is een originele manier om de foto zo te presenteren of cadeau te geven.
Er zijn een legio aan mogelijkheden. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Kom dan vrijblijvend langs of neem contact met ons op.

Foto laseren leisteen manne fotografie

Foto restauratie

Foto’s laten herstellen.

Oude foto’s en ansichtkaarten van uw geboorteplaats, een dierbaar overleden familielid of van het bedrijf dat uw overgrootvader nog heeft opgericht, ze zijn vaak onvervangbaar en van grote emotionele waarde. Helaas raken veel foto’s en zelfs complete albums in de loop der jaren beschadigd, zelfs als ze veilig opgeborgen zitten in een doos.

Hoe vaker de foto’s bekeken worden des te meer krassen en vlekken erop komen. Hoeken en randen raken gerafeld of ingescheurd. De bovenlaag laat los wat te zien is aan steeds meer witte puntjes in de foto’s. En dat is zonde!

 

Maar zulke waardevolle en onvervangbare foto’s zijn herinneringen op die u vast wilt bewaren voor volgende generaties. Red uw foto’s daarom voor het te laat is door ze professioneel en zorgvuldig te laten restaureren. Wij helpen u zo om die herinneringen te koesteren door het best mogelijke resultaat uit uw foto te halen.

Foto laseren leisteen manne fotografie

Productfotografie

Productfotografie is een van de belangrijkste facetten van je webshop. De bezoeker heeft niks tastbaars, waardoor het extra belangrijk is dat je productfoto’s goed worden gepresenteerd zoals in een fysieke winkel. Wij komen op locatie om de producten te fotograferen, of gebruiken onze eigen ruimte om de producten te fotograferen.
Foto laseren leisteen manne fotografie

Schoolfotografie

Wij zijn als Roosendaalse onderneming al jaren in de regio actief op het gebied van schoolfotografie. We maken de foto’s zoals we met de scholen bespreken, hierna kunnen de ouders de foto’s bestellen en zelfs een andere achtergrond kiezen als ze dat willen, zodat de foto’s geheel naar wens zijn.

Mocht u als school interesse hebben in onze service, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bestel hier uw schoolfoto’s: Foto’s bestellen (oypo.nl)

Bedrijfs fotografie manne fotografie

Bedrijfsfotografie

Is het tijd voor een nieuwe website? Dan is het ook vaak tijd voor nieuwe foto’s. Mooie fotografie draagt sterk bij het nieuwe imago van je bedrijf.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar zakelijke portretten en schitterende foto’s van productie processen en reclamefotografie. Voor alle media en websites van jouw bedrijf, op kantoor, in de studio of buiten. Een bedrijfsfotograaf moet ervoor zorgen dat de foto’s onderscheidend en uniek zijn, waardoor ze de aandacht trekken van je klant.

Wij bieden een ruime mogelijkheid aan opties, en helpen graag bedrijven, zoals de jouwe.

Foto laseren leisteen manne fotografie

Lijsten

Met een keuze uit meer dan 100 lijsten die allemaal op de juiste maat te verkrijgen zijn, zit er voor iedereen wel een lijst tussen. Of het nu voor je mooiste foto, het shirt van je favoriete club, een borduurwerk of een diamond painting is. Wil je het nog wat chiquer maken, kies dan voor een lijst met bijpassend passe-partout.

Al onze lijsten worden standaard met glas en een achterwand geleverd en wij zorgen voor de inlijsting van uw aangeleverde product.

Fotoservice manne fotografie

Fotoservice

Via onze fotoservice kunt u uw foto’s op heel veel materialen af laten drukken. Denk aan aluminium, hout, glas, behang enz. enz.

Wij kunnen u hierover informeren en adviseren over de mogelijkheden.

Kom gezellig langs met de afbeelding die u wenst afgedrukt te hebben en we kijken samen in de winkel naar de verschillende mogelijkheden.

U mag ook de afbeelding alvast naar ons mailen: info@mannefotografie.nl

Of u gebruikt bij grotere bestanden we transfer. WeTransfer – Send Large Files & Share Photos Online – Up to 2GB Free Dit is een gratis programma om foto’s te versturen. Tot 2GB is het gratis.

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag, lekker vanuit uw huis. Of u nu een album wilt maken of een leuk fotocadeau. Kijk dan eens naar de volgende site? Maak jouw eigen fotoboek, wanddecoratie of fotogeschenk online (fujiprint.nl) Als u de bestelling afgerond heeft, kunt u het na een aantal dagen bij ons af komen halen.

Zo hebben we toch nog contact met u en kunnen wij de na service bieden.